Zaalverhuur

Zaalverhuur

Landgoed Kraaybeekerhof beschikt over meerdere zalen, elk met hun eigen sfeer en uitstraling.

 

Onze zaalaccommodatie is zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen, cursussen, trainingen en seminars. Ook voor meer informele bijeenkomsten als bruiloften en feesten heeft zalencentrum Kraaybeekerhof veel te bieden.

 

Alle catering in onze zalen wordt bereid in eigen keuken met uitsluitend biologische producten.

 

Kraaybeekerhof ligt midden in het groen van de Utrechtse heuvelrug in Driebergen en nabij Utrecht op een steenworp afstand van de snelweg (A 12) en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (NS, taxi en OV-fiets).


Als u aanwezig bent op ons prachtige landgoed wilt u daar natuurlijk volop van genieten. Voor groepen bieden wij diverse activiteiten.

 

Zalen Kraaybeekerhof

 

 

  Diner Feest Carre Theater M2 prijs per dagdeel
Koetshuis Linde 16 20 16 25 23 90,00
  Buxus 16 20 16 25 23 90,00
  Plataan 6   6   15 65,00
  Klimop     6   15 65,00
  Berk 30 40 22 45 50 130,00
Oranjerie Oranjerie   50 26 60 60 150,00
Lesgebouw Wilg     24   54 110,00
  Walnoot     20   42 90,00

 

Restaurant

Het restaurant is open van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur, zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Of u nu alleen komt of met een groot gezelschap, op persoonlijke aandacht kunt u rekenen. De open keuken laat zien dat de koks geen geheimen hebben.

 

Oranjerie

De Oranjerie was op het oorspronkelijke landgoed Kraaybeekerhof de overwinterplaats van de
bloemen en planten. Inmiddels is het een frisse en ruime multifunctionele zaal die geschikt is voor diverse bijeenkomsten. Gelegen tussen de bloementuin en de boomgaard is het een inspirerende en unieke locatie.
Er is een voorportaal met garderobe. Een deur biedt toegang tot de lichte hoge zaal van 11 bij 5,5 meter. Aan het einde van de zaal zijn de keuken en toilet gelegen. Een koffiemachine verzorgt met een simpele druk op de knop heerlijke biologische koffievarianten.

 

Oranjerie zaal kraaybeekerhof

 

 

Berk

De Berk is een lichte en representatieve zaal gelegen aan de linkerzijde van het oude koetshuis. Een deur biedt directe uitloop naar buiten. Onder de berkbomen is het in de zomermaanden heerlijk toeven. De zaal meet 5 bij 10 meter. Wegens de ligging van de zaal (direct naast het restaurant) zijn de mogelijkheden voor het genieten van wat de keuken te bieden heeft volop aanwezig.

 

Berk zaal kraaybeekerhof

 

Linde

De Linde is een restaurantzaal die te bereiken is via het restaurant in het Koetshuis. De ruimte heeft directe uitloop naar buiten en kijkt uit op het terras en een eeuwenoude lindeboom. De ruimte is met name geschikt voor een lunch of diner in besloten sfeer maar is ook te huur voor een bijeenkomst. De afmeting is 5 bij 4,5 meter. Om de hoek van de keuken, zit u dicht bij al het lekkers dat daar vandaan komt...

 

Linde zaal kraaybeekerhof

 

 

Buxus

De Buxus is een restaurantzaal die te bereiken is via het restaurant in het Koetshuis. De ruimte heeft directe uitloop naar een besloten tuin beplant met Buxussen. Gelegen naast de Linde biedt ook de Buxus vele gastronomische mogelijkheden. De ruimte meet 5 bij 4,5 meter.

 

Berk zaal kraaybeekerhof

 

Plataan

De Plataan biedt uitzicht op de drie platanen voor het Koetshuis. De bomen houden al eeuwen wacht en zijn één van de vele markante verschijningen van het landgoed. Direct bij binnenkomst vindt u de kamer aan uw linkerhand. Zeer geschikt als ruimte voor coachingsgesprekken of als locatie voor een besloten diner of lunch. De afmetingen zijn 3,5 bij 4,3 meter.

 

Plataan zaal kraaybeekerhof

 

 

Audiovisuele middelen
Beamer € 25,00
Projectiescherm kosteloos
1e flipover kosteloos
Extra flip over kosteloos
Draadloos internet: kosteloos

Televisie, dvdspeler, overheadprojector prijs op aanvraag

Neemt u contact met ons op voor reserveringen en meer informatie.

Diederichslaan 25
3971 PA Driebergen

Academie
(0343) 51 29 25 (maandag t/m vrijdag)

Restaurant
(0343) 53 38 85

Landgoed
(0343) 53 33 65

ANBI

 

Facebook Twitter

 

Veel foto’s op onze website zijn van Mary Tji

 

Webdesign Stip.nl