Welkom bij Kraaybeekerhof

Voeding voor lichaam, ziel en geest

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waarom Kraaybeekerhof?

Wij bieden voeding voor lichaam, ziel en geest. Je kunt bij ons kwalitatieve opleidingen en cursussen volgen op het gebied van voeding, gezondheid en groeien als mens. Daarnaast is ons prachtige landgoed natuurlijk een visitekaartje voor je bedrijf. Je kan een van onze grote of kleinere ruimtes huren om te vergaderen, te trainen of voor teambuilding.

Als cursist of als bedrijf kan je genieten van onze heerlijke biologische lunches, die met veel liefde worden klaargemaakt in eigen keuken. Natuurlijk kan je ook wandelen over het landgoed en een bezoekje brengen aan de Tuinen, waar je in de zomermaanden ook de Landgoedwinkel en de Theetuin vindt.

Voel je welkom op Kraaybeekerhof!

Het aanbod van Kraaybeekerhof

birdie-2

Academie

De Kraaybeekerhof Academie biedt inspirerende opleidingen en cursussen die je dichter bij de natuur brengen. Voeding voor lichaam, ziel en geest. Bekijk ons aanbod en wees welkom!

Wk40Koe

Zaalhuur

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor zaalhuur op de Utrechtse Heuvelrug? Vergaderen op een prachtig landgoed middenin de natuur, en toch vlakbij snelweg en openbaar vervoer.

birdie-1

De tuinen

De Tuinen van Kraaybeekerhof vormen het hart van het Landgoed. Je vindt er de zelfoogsttuin, en in het groeiseizoen ook de plantjesmarkt, de landgoedwinkel en de theetuin. 

logo-kraaybeekerhof@200

Diederichslaan 25
3971 PA Driebergen
KvK: 85588709

Routebeschrijving

Academie

maandag t/m vrijdag
van 9:30 tot 17:00 uur

E-mail: academie@kraaybeekerhof.nl

Telefoon: 0343-512925

Zaalhuur

maandag t/m vrijdag
van 9:30 tot 17:00 uur.

E-mail: zaalhuur@kraaybeekerhof.nl

Telefoon: 06-21349415

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

CRKBO Geregistreerde instelling

Besteloverzicht

0
Sub-Total: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.